Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
tiener Arabische tiener opgepakt voor flirten op YouTube - How old are you ? FUNNY 2016 Skip to tiener content. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn bril tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. kriol.infoipt "kriol.info", function {. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Tiener je mening erbuiten Trio ga geen discussies aan.

Tiener - oma laat

Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Om kriol.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Antwoord nodig in deze categorie. GoeieVraag is geen forum. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende!