Anaal

Anaal

[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?. Bij jou in de buurt. Maar kijk er alsjeblieft wel even naar. Wie is er online. Er helemaal uit Anaal — Het meest gevoelige moment masturberen anale sex is wanneer hij zijn penis erin doet. Misschien doe je het om hem te plezieren uit angst om Jong & Oud voorkomen dat hij je verlaat of vreemdgaat. Lesbisch, homo, bi, hetero? Pijpen denken te weten, weinig weten te denken.

Anaal - billetjes

Het lijkt me leuk omdat het een keer wat anders is, hou wel van een beetje afwisseling. Zolang je voorzichtig bent en niets scheurt, is er niets aan de hand. Wel glijmiddel gebruiken mr dan doet het geen pijn bij mij tenminste niet. Ook op deze website. Zoek meer berichten van Sanctus.