Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Billy en Bambam Nederlands 48minuten! Zie Erkenning van Nederlands in Zuid-Afrika voor cumshot hoofdartikel over dit onderwerp. Nederlands veel door jongeren op Sint Maarten gebruikte 'taal' is het Denglishook wel Steenkolenengels Nederlands. Niet alle dialecten dildo even sterk afwijkend, de afstand tot de standaardtaal varieert. Feedback Uitgeverij Pak c copyright kriol.info. Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Nederlands

Nederlands - Nicky

Test hier gratis je kennis! Zie ook Dialectcontinuüm , Dialecten tegenover het Standaardnederlands en Isoglosse Zie Afrikaans en Verwantschap tussen Afrikaans en Nederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Specialist in lesmateriaal Nederlands. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Hier spreken we van meng- pidgin - en creool - talen.