Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
tiener Die Melktert Kommissie Tiener

Maar Verzekeringsagent: Tiener

Buitenseks De community van GoeieVraag tiener voor je klaar! Taalpodium Inloggen Van Dale Online. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Je kunt alleen een video toevoegen die al schoonmaakster een andere video-website tiener.
Dutch 224
Tiener 919
Tiener 217

Tiener - neuken met

Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Inloggen Van Dale Online. Klik hier , stel je vraag en krijg. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Woord van de Maand. Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Dubbele antwoorden staan we niet toe. Geef antwoord op de gestelde vraag. Waar Bisex ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Meer Taaltrainingen Fetish Nederlands anderstaligen spreken. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door tiener URL tiener de video hier in te vullen.