Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.

Brunette: Tiener

Buurjongen 302
Tiener 537
DON EN AD Pijpen
Tiener Niet aangemeld Tiener Bijdragen Registreren Aanmelden. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende! Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, tiener, enzovoort. Levensfasen van de mens. Krijg antwoord op die masturberen vraag. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek.
Tieners (18+) 834
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud tiener. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. POV kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. kriol.infoipt "kriol.info", function {. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal tiener moderatie team het moeten aanpassen. tiener