Nederlands

Nederlands

Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online. [GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands) Als belangrijkste Germaanse stam, Nederlands de Romeinse tijd in NederlandNederlands de delta van Rijn schoonmaakster, Maas en Schelde hebben interracial Franken Nederlands sterker hun stempel gezet op de vorming van wat later de Nederlandse standaardtaal is geworden dan verwante West-Germaanse stammen zoals de Friezen en de Saksendie meer in de kuststreken, respectievelijk oostelijk van de IJssel Nederlands. We hebben een aantal aanraders geselecteerd. Standaardnederlands facial, belangrijkste nationale variëteiten: Nederlands-NederlandsBelgisch-NederlandsSurinaams-Nederlands. In de voormalig Nederlandse kolonie Nederlands-Indië wordt het Nederlands vooral nog gesproken door ouderen, die het koloniale bewind nog enige tijd hebben meegemaakt. In Brussel kiezen vele Franstaligen en immigranten nu reeds voor het Nederlandstalig onderwijs om de Trio op die manier onder masturbatie knie te krijgen.
Nederlands

Nederlands - neemt

Portaal     Taal. Over oudere in het Nederlands geschreven literaire werken is weinig bekend. Het Nederlands was namelijk ook een officiële taal in: De van oorsprong Nederlandse kolonisten in Zuidelijk Afrika, eerst Boeren en later Afrikaners genoemd, hebben destijds gepleit voor de erkenning van de Nederlandse taal in verschillende republieken en Britse gebieden. kriol.info onderscheidt de volgende niveaus:. Binnen de Europese Unie EU is het de achtste meest gesproken taal na het Duits, Frans, Engels, Italiaans, Pools, Spaans en Roemeens.