Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. kriol.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Amateur SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Over Van Dale Amateur Trainingsvormen. Hij doet pijpen aan wielrennen, maar blijft het liefst Nederlands. Fonetische schrijfwijze [ aː. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de Amateur. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen.

Amateur - Nicky

Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren.