Rimmen

rimmen

Zijn er vrouwen die het plezierig vinden om zelf actief te rimmen of juist passief gerimd te worden? Wie o wie durft hier iets over te.
Kontlikken. Anilingus. Baffen. Ja, we hebben het over rimmen. Het verschilt van persoon tot persoon of je een liefhebber bent van rimmen of.
Ik heb het wel eens voorgehad dat mijn ex op een dronken avondje mij begon te rimmen. En vond het om eerlijk te zijn, alhoewel ik het niet  [ Rimmen ] Hoe beginnen? Tips?.
Anne Rimmen - VM Holmenkollen 2011 Sports Presenter Day 3

Rimmen - Samir

Het bleek een stukje toiletpapier te zijn. Alle links op een rijtje. Hij heeft het één keer gedaan, omdat ik hem uitdaagde het te proberen en niet had verwacht dat hij het zou doen xD Maar ik vind het niet echt fijn of bijzonder fso. Misschien was het de visuele stimulatie van deze prachtige man, of misschien kwam het doordat hij zo kundig was — wat het ook was, ik begon me te ontspannen en van de ervaring te genieten, en ik weet nog dat ik op een gegeven moment op zijn kin reed alsof ik bij een rodeo was. Ik hoorde gekokhals in de wastafel. Zijn rimstoel was niet de royale troon die ik me had voorgesteld: het waren twee verfblikken met daarop een paar houten plankjes. Dit is een hash van je huidige session id.