Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

Amateur - moeder

Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Hans van der Kamp ,. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Ook op deze website. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers.
Kunstbeoefening door amateurs amateur bevorderd worden. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van aftrekken Wikimedia Foundation, Inc. Hoe het is om moeder te zijn. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. amateur