Masturbatie

Masturbatie

Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de eigen geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meer orgasmen.
Ik zou in het bijzijn van mijn kamergenoten aan jou kunnen vragen om een dekenboog en tissues en dan ga ik een half uurtje masturberen?.
In deze uitzending slecht Metropolis het laatste taboe: masturbatie. Wereldwijd doen mensen een boekje open over dit gevoelige onderwerp. We ontmoeten.

Masturbatie - blondje bevrijdt

Geen schaamte over masturbatie: bijna iedereen doet het, ook gehuwde mannen of vrouwen. Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen... Mannen vragen zich dikwijls af of er iets abnormaal is in de manier waarop ze masturberen. Ik ben zelf niet gehandicapt, maar als iemand zijn handen niet kan gebruiken, zal de verpeging uiteraard niet helpen bij seks, maar met mijn vraag bedoel ik dat dat voor die persoon toch een heel akelige situatie kan doen ontstaan, als die lang is opgenomen in een ziekenhuis. Want als ik ooit in het ziekenhuis zou belanden durf ik ze niet meer te stellen. Een studie in The Journal of the American Medical Association pretendeert aan te tonen dat er geen oorzakelijk verband zou bestaan tussen masturberen en prostaatkanker.