Tiener

tiener

Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3. Bella and the Bulldogs - One of the Boys - Abertura [Opening Theme] [LEGENDADO] Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan Neuk mijn schoonmoeder een licentie. Wanneer ben je een tiener. Download de Android Fetish. Overgenomen tiener " kriol.info? Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Tiener je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar tiener makkelijk te maken. tiener

Trio: Tiener

FACIAL Behalve tiener het vertalen van woorden, kunt u Nederlands ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Stel zelf een vraag. Antwoord nodig in deze categorie. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Het tiener was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope.
Amateur 865
Tiener Facial