Anaal

Anaal

anaal. anaal kriol.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door. Hiv, seks en relaties. U moet JavaScript grote borsten hebben om de Anaal functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Recente berichten worden getoond. BB code is Aan. Dus geef duidelijk Anaal wat wel en niet kan, en als je het halverwege niet meer ziet zitten, omdat het bijvoorbeeld pijn doet, stop dan ook direct. Je mag geen bijlagen versturen. Anaal

Anaal - wasmachine

Ik denk dat het voor de vrouw anders is en dat per persoon verschilt, of ze er van kan genieten. Maar bij anale sex is dit absoluut geen overbodige luxe. Anale sex vind ik zelf best lekker. Anders kun je niet wennen en kan het onaangenaam zijn. Testen op hiv en soa's. Hoe je jezelf ook noemt.