Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200. Drank en Drugs in het Duits! - DINO. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Duits pagina's Permanente Duits Paginagegevens Deze pagina citeren. kriol.info      kriol.info. Waals : almand   wa. Brazilië Antônio Carlos en Pomerode. Vertalen Duits Nederlands is momenteel een Grote Borsten online dienst die wordt aangeboden. Sloveens : nemščina   sl.

Duits - 18-jarige Geile

De eerste naamval wordt het meeste gebruikt en wordt vaak al standaard geleerd. Dit heten diakritische tekens. Op onze site vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden door een bekende Nederlandse vertaalsite. Daarvoor waren deze talen exclusief uitdrukkingsmiddel van de 'beschaafde standen' en werden er algemeen streektalen gesproken die een zeer grote variatie te horen gaven. Engels : German   en. Dit is een manier om alle dialecten in te delen in drie grote groepen, maar er is nog een grote groep met overige Duitse dialecten.