Neger

neger

Uit de grammofoon schalde jazzmuziek, achter de bar stond een neger uit Amerika. Sommige mensen hebben moeite met het gebruik van het woord " neger ".
neger zn. 'donkerkleurige persoon' Vnnl. eerst de vorm negro ' neger, zwarte slaaf ' in de swarte Emanuel den anderen negro WNT kameraad], dan.
Het woord ' neger ' is waarschijnlijk afgeleid van het Spaanse of Portugese woord voor zwart, negro, dat op zijn beurt is gebaseerd op het Latijnse niger. Spanje.

Neger - ook

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Pas als Nederlanders in slaven gaan handelen verschijnt het woord ook in de Nederlandse taal. Dat gebeurde niet omdat Van Dale volgens de samenstellers niet normatief is en niet aan taalpolitiek doet. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Neger of blanke moet kunnen. YG - Min Neger (YG - My Nigga)

Neger - neuken met

Een antwoord moet uitleg geven.. Populaire vragen in deze categorie. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Nooit is er sprake van Europeanen die in een blankenstad wonen, blankenmuziek maken, of hun eten opgeschept krijgen door blankenvrouwen. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen.