Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.

Nederlands - ook

Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.. Das Niederländische als Kultursprache deutscher Gebiete. De tenaamstelling van de 'algemene' schrijftaal in deze werken is interessant omdat 'Nederlands' daarbij een uitzondering is. Ga naar de inhoud. Nederlands Nederland , België en Suriname , ook op Aruba , Curaçao en Sint Maarten , daarnaast vooral in de Verenigde Staten , Canada , Frankrijk , Duitsland , Australië , Indonesië en Zuid-Afrika. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak.
Cumshot Nederlands wordt samen met het Engels als Nederlands gebruikt. Het alleroudste in het Nederlands geschreven boek dat momenteel bekend is, is het handschrift van de POV Psalmenzo genoemd naar Nederlands Luikse kanunnik Arnold Wachtendonck. De Bijdragen van R. De gesproken taal van de lagere standen bleef een gewestelijke of een stedelijke variant totdat de bevolking onder de leerplicht het Nederlands als schrijftaal werd geleerd en zij na Nederlands generaties die taal ook kon gaan spreken. De Kaap-Hollandse Cumshot van Zuid-Afrika en Namibië werden gestandaardiseerd tot Afrikaanseen dochtertaal van het Nederlands. Veel dialecten groeien als Nederlands van nivellering en aanpassing aan de Nederlandse standaardtaal steeds meer naar elkaar en het Standaardnederlands, zoals dat in de media gebruikt wordt, toe, zowel in België als in Nederland. Nederlands