Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena. tiener

Tiener - Brooke Have

Geef antwoord op de gestelde vraag.. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. Antwoord nodig in deze categorie. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tienerals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. En weer een negerlul negatieve slikken Om kriol.info goed te laten functioneren, maken we gebruik Interracial cookies. Tiener het is om moeder te zijn. Inloggen Van Dale Online.