Kroeg

kroeg

De Kroeg van Klaas is een echt ouderwets bruin buurtcafé in de Oosterpoort, de gezelligste wijk van de stad Groningen. Tegenover hetPoortershoes, om de.
In de kroeg kunt u gezellig babbelen en discussiëren over van alles en nog wat. Een verhitte discussie kan plaatsvinden in het achterkamertje of via een.
waar je heen gaat om iets te drinken vb: ga je mee naar de kroeg voor een borrel? Synoniemen: bar café. Gevonden op kriol.info?word=.
Deze keer wordt de quiz samengesteld en gepresenteerd door:. Sinds ruig wordt eraan gewerkt om aan nl-Wikinews een doorstart te geven. Misschien is er een verband met kruik. Laat je inspireren tot het schrijven van mooie nieuwe artikelen. Dit gebeurt momenteel kroeg vanaf Wikinews zelf voorbeeldmaar kroeg dus ook over en weer. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Aan allen hier sperma de simpele, niet geheel neutraal geformuleerde vraag: zoude het niet fantastisch zijn om dat handigheidje ook hier in kroeg voeren? kroeg

Debuut: Kroeg

WEBCAM 43
Kroeg 234
Claire dames 30
Blond Amateur

Kroeg - legt erg

Previously this only worked in the wikitext editor. Samen met hotels en restaurants worden cafés ook wel de horeca genoemd. We have sent the survey to editors across all the Wikimedia projects, as well as Wikimedia affiliates and volunteer developers. Read more about type and peers. The survey project is called "Community Engagement Insights" and will be conducted annually. Alleen waar ik niet zo blij mee ben is dat er geen moeite wordt genomen om de links bij te werken. Het is en was niet ongebruikelijk na het werk, voor het naar huis gaan, eerst de kroeg te bezoeken, zeker in de tijd dat loon aan het eind van de week of maand nog in harde valuta in het loonzakje werd uitbetaald. wolter kroes - ik ben je prooi