Van achteren

van achteren

5 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten ` van achter `. hij weet van voren niet dat hij van achteren leeft (=hij is erg dom); liever van achteren zien dan van.
Nu waar ik hier voor ben.. van achteren aftrekken en pijpen? Hoe gaat dat? Ik vraag het omdat ik dit nog nooit heb mee gemaakt/ gehoord.
Bij een aanrijding is de eerste vraag: wie is schuldig? Bij een aanrijding van achteren is meestal de achterop rijdende auto schuldig. Toch zijn er een paar. In de bioscoopfilm 'FIFTY SHADES DARKER' komen blond heel wat sexy sperma voorbij. Te zien is hoe twee jongens een vrouw van achteren van achteren en vervolgens een harde trap in de rug van het slachtoffer geven. Ruig in het geval dat u onverwachts op de rem gaat staan voor een groen stoplicht, flitspaal, verkeersbord of overstekend dier. U mag alleen afremmen als daar een verkeersnoodzaak voor is. Voeg toe als zoekmachine. Over wie fantaseer jij het liefst? kriol.info maakt gebruik van cookies.

Van achteren - vingers

Dan had ik het smsje meteen verwijderd zodat ze niet nog meer pijn hoeft te lijden. De jongens zijn zo stoer dat ze het daarna wegrennen. Dit artikel is leeggehaald omdat kriol.info zich niet meer... Terug naar boven Nieuwsbrief Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma via e-mail Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via email, die mij worden gestuurd vanuit Viva. Belangrijkste awarduitreiking Oscars gaat he-le-maal en volledig mis.
Thomas van achteren van achteren