Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Amateur
Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Amateur in de database Amateur Arts Fund amateur cine film camera amateur cine film projector amateur cine films amateur films amateur mechanic amateur painter amateur photography amateur radio equipment amateur radio gear amateur radio operator Amateur radio receiver amateur Amateur amateur service. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Links naar likken pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren.

Amateur - kwartetten met

Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Pools : amator   pl m. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Geen resultaat voor ' amateur '. Van Dale op school.