Doktersassistente

doktersassistente

Wil jij Doktersassistent worden? Dan krijg je een belangrijke en verantwoordelijke functie in een medische praktijk. Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd.
Bij Springest vind je 7 Doktersassistent (e) opleidingen, trainingen en cursussen. Lees ervaringen van anderen en vraag direct info aan van de cursus.
Doktersassistent. Als doktersassistent assisteer je een huisarts of medisch specialist bij onderzoek, bij de behandeling van pati√ęnten en op administratief gebied. De juiste doktersassistente Je hebt te maken met uitgebreide voorschriften en protocollen. Creampie maakt dan kennis met de opleiding, het beroep, het gebouw, de docenten en studenten. Bij de kerntaken horen werkprocessen. Doktersassistente passende en weloverwogen studiekeuze, is de basis voor een succesvolle studieloopbaan. Daarnaast krijg doktersassistente tijdens de opleiding Doktersassistent¬†een aantal keuzedelen aftrekken. doktersassistente

Doktersassistente - bij handen

Je geeft hen persoonlijk en telefonisch adviezen, uitleg en informatie. Studeren naast een baan. Tijdens je opleiding beoordelen we regelmatig je studievoortgang met studieloopbaangesprekken, voortgangstoetsen en met opdrachten. Je assisteert, waar nodig, de behandelaar zoals een huisarts of specialist. Ook moet je flexibel en communicatief vaardig zijn. Zo zijn de lessen levendig en actueel.