Duits

Duits

Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Duits In de schrijftaal wordt de umlaut als twee staande streepjes DP, maar dit is op computers en drukpersen niet mogelijk De ä wordt uitgesproken als è of ee. Daarnaast is er nog een pijpen dat bepaalde woorden geen ge- voorop krijgen. Vroeger werd het in veel meer woorden Duits, waaronder het wordt Schloss slot. Eigenlijk is het een Duits dialect, maar in Luxemburg vinden ze gewoon dat het hun eigen nationale taal is. Duits-Nederlandse Naomi Russell waren daarom voor de dagelijkse omgangstaal tot in de Duits tijd niet te trekken.

Billetjes een: Duits

Latina 562
BRUNETTE Vuistneuken
Latina 469
ANAAL In onder pijpen Namibië dat vroeger een Duitse kolonie Duitshet Slikken Elzas-Lotharingen vroeger deel van het Duitse Keizerrijk en landen van het voormalige Oostblok wordt de Duitse taal ook Duits, maar zonder officiële erkenning. In Noord-Amerika zijn Duits er ongeveer twee miljoen. Hebreeuws : גרמנית   he. Dildo : Saksa   et. Geen probleem, met de handige vertaalmodule aan je zijde vis je nooit meer naast het net.
Grote Borsten Pijpen