Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. "TROLL DOOLHOF!" Gta 5 online (W/subs #86) - Nederlands

Nederlands - heeft

Tegenwoordig beheersen nog slechts enkele duizenden - voornamelijk ouderen - het Vlaamse dialect. Neem dan contact met mij op. Meer kennis en beleid. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Het boek is ons overgeleverd in de vorm van een gedeeltelijke kopie: na Lipsius is het boek nooit meer teruggezien. Kijk voor taaladvies op kriol.info. De testuitslagen geven je een indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst.