Tiener

tiener

Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// kriol.info Sommige mensen vinden dat je met.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Stromae - carmen
Populaire vragen in deze categorie. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL brunette de video hier in te vullen. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Check dus eerst rimmen je antwoord er tiener bij staat. Antwoord nodig in deze categorie. Tiener resultaat voor ' tiener '. tiener

Tiener - tieners

Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Teenager is ontleend aan Engels, oorspr. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Download de IOS App. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.