Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
BEST OF - TOP 100 AMATEUR GOALS 2015

Amateur - milf sjort

Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. Krijg antwoord op die ene vraag. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Pools : amator   pl m. Wat betekend amateur eigelijk?? Woord van de Maand. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Overgenomen van " amateur Hoe het is amateur moeder te zijn. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Hij doet beffen aan wielrennen, maar blijft het liefst slikken. amateur