Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. kriol.info is dochter van Startpagina.
De officiƫle Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.

Nederlands - door pikken

Het Nederfrankisch zou uiteindelijk de basis worden van wat nu Nederlands is, terwijl het huidige Duits zijn basis vooral in het Opperduits heeft. Officiƫle talen van Zuid-Afrika. Deze indeling is nog steeds een onderwerp van discussie binnen de dialectologie , maar wordt door veel dialectologen en taalkundigen deels onderschreven. In de Verenigde Staten wonen zo'n vijf miljoen mensen van Nederlandse of Vlaamse afkomst. Voeg toe als zoekmachine. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Binnen de West-Germaanse tak behoort het Nederlands tot de grotere talen, hoewel het aantal sprekers in vergelijking met het Engels en Duits nog steeds klein is. Bestel dit boek Nederlands kriol.info Als je alle opgaven van het gekozen onderdeel hebt doorgewerkt, zie je hoeveel vragen er goed beantwoord zijn. De gesproken taal van de hogere standen ging blond pas langzamerhand naar deze nieuwe standaardtaal richten, althans in de noordelijke Nederlanden MFF het eerst in Holland. Nederlands Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. Nederlands in de Verenigde Staten. Het Zweedse woord voor 'worm' Massage mask. Nederlands